Vrije Tijd Schouwen en de Bevelanden vieren jubileum

Donderdag 10 oktober vierden Vrije Tijd Bevelanden en Vrije Tijd Schouwen-Duiveland gezamenlijk hun jubileum. Op Schouwen-Duiveland bestaat het aanbod 10 jaar en op de Bevelanden alweer 20 jaar!

Jubileum

Op Hof Olmenstein, de locatie van de festiviteiten was de feestvreugde al bij aankomst zichtbaar. De gasten werden feestelijk ontvangen met een kopje koffie en ze kregen een button met het cijfer tien of twintig, afhankelijk van de regio waar zij woonden of werkten.

Van Eethuis naar Vrije tijd

Hedwig van de Slikke die bijna sinds het begin betrokken is bij Vrije tijd Bevelanden vertelt: “We zijn begonnen als Eethuis. Toen in 2006 collega Nell van Beveren erbij kwam is het uitgegroeid tot Vrije Tijd. Anita van Keulen die Vrije Tijd in Schouwen Duiveland coördineert voegt toe: “We zijn er voor iedereen. Ook mensen van buiten Gors kunnen bij ons terecht. Ook kun je een suggestie doen over een uitje bij Vrije Tijd. Zo is het in 20 jaar uitgegroeid tot iets moois en dat mocht natuurlijk gevierd worden!”

Historie

Er was voor elk wat wils. Had je zin in een stukje historie, dan kon je naar oude beelden kijken of een fotoboek doorbladeren. Hierin stonden foto’s van evenementen door de jaren heen. Ook evenementen die gezamenlijk zijn georganiseerd. Er was ook tijd om gezellig een kopje koffie te drinken en een gezellig samenzijn met elkaar.

Meer weten over Vrije Tijd? Lees verder op deze pagina.