Rode loper bij opening De Smulkamer

Op vrijdagmiddag 25 mei was het feest in De Smulkamer en daarbuiten! Door de rode loper en de groene confetti genoot ook het winkelend publiek en de overige ondernemers mee van de officiële opening van de vernieuwde bakkerij-lunchroom in hartje Goes. Allereerst kwamen via de rode loper de belangrijkste mensen van De Smulkamer aan: de medewerkers (cliënten en begeleiders), zij kregen een warm onthaal door alle genodigden.

Gezellig

Daarna sprak unitmanager Marianne van Hekke. “25 jaar geleden stond ik hier ook om de toenmalige locatie Nummer 9 te openen, jaren later deed ik datzelfde in Nisse bij Jikkemiene. Het is mooi om deze nieuwe locatie wederom te kunnen openen waarin beide locaties samenkomen. We hopen dat we op deze plek nog heel lang werkplezier hebben. Daarvan ben ik eigenlijk wel overtuigd”. Marianne stelde de medewerkers de afsluitende vraag “We gaan ons best doen hè Smullers? Een hard “ja!” was het duidelijke antwoord. Ruben (cliënt) werd ook om een eerste reactie gevraagd: “Ik vind het gezellig hier zo. Ik heb er echt zin in.”

Leer-/werkplek

Karin Smit, Raad van bestuur, benadrukte dat het voordeel van deze onlangs geheel verbouwde locatie is dat het eigenlijk altijd druk is, zo midden in de winkelstraat. “Dat zorgt dus dagelijks voor meer dan voldoende werk. Goed om te weten is dat alle cliënten hebben meegedacht over inrichting, producten, sfeer etc. Heel belangrijk want het is naast een gezellige lunchroom en bakkerij ook een fijne leer-/werkplek waar zij kunnen opbloeien. Een zinvolle dagbesteding om te oefenen en leren. Zodat zij bijvoorbeeld straks ook kunnen doorgroeien naar werken bij de catering in andere organisaties. En natuurlijk staat plezier voorop!” Karin sloot af met een dankwoord aan alle sponsoren, leveranciers, direct betrokkenen en de andere Gors-locaties die een bijdrage hebben geleverd aan het prachtige eindresultaat.

Bakkerij, lunchroom en cadeaus

In de Smulkamer vindt u de mooiste cadeaus, een gezellige lunchroom en bakkerij met verse broodjes, koekjes en gebak. De medewerkers ontvangen elke klant warm en met een glimlach! De Smulkamer is te vinden aan de Lange Vorsstraat 9 in Goes. Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op de koopavond tot 21:00 uur.

Tijdens de verbouw werd tijdelijk een pand aan de overzijde van De Smulkamer gebruikt. In deze ruimte aan nummer 12 zal binnenkort de Printservice/cadeauwinkel van Gors te vinden zijn.

Lees meer over De Smulkamer.