Help mee mensen bewustmaken van de online risico’s!

En volg ook onze dagtraining ‘Kwetsbaar online’! Werk je met de doelgroep LVB of mensen met een verstandelijke beperking? Wil je jouw expertise vergroten rondom alle risico en kansen van het internet? Wil je handvaten hebben om aan de slag te gaan met jouw doelgroep? Dan is onze training zeker iets voor jou!

Inhoud training

Tijdens de dagtraining wordt jij als zorgprofessionals meer bewust van de risico’s van de online wereld voor mensen met een beperking. Naast alle risico’s staan we ook zeker stil bij alle kansen die er liggen op het internet. Dompel jezelf onder in apps die beschikbaar zijn voor de gehandicaptenzorg, verrijk je met verschillende websites en probeer spelmaterialen uit die ontwikkeld zijn.

Waar, wanneer en hoe lang?

Je kunt de training incompany volgen op je eigen werkplek. Je kunt ook inschrijven voor één van de reeds geplande dagen, deze trainingen vinden plaats op ons Centraal Kantoor in Goes op 4-2-2020 en 10-9-2020. De training duurt 1 dag van 9.00 – 16.00 uur en kent geen voorbereidingstijd.
De training is inclusief lunch.

Meer weten of direct inschrijven?

Klik hier voor meer informatie en lees meer over de sprekers en de persoonlijke ervaring van Githa Faasse, één van de deelnemers. Of vraag direct naar de mogelijkheden en e-mail onze mediacoach Linda Vergouwen.