Vrijwilliger-kok gezocht voor Eten bij Tastoe!

Is koken jouw hobby en je doet dit ook graag voor grote groepen? Dan kun je bij ons direct aan de slag!

Omschrijving

Vrijetijd De Bevelanden organiseert een groot aantal vrijetijdsactiviteiten. Deze activiteiten zijn voor cliënten die worden ondersteund door Gors maar ook voor mensen buiten Gors. Mensen met een beperking die zelfstandig wonen, behoefte hebben aan een praatje of gezellig laagdrempelig contact. Studio 58, gelegen in De Cirkel, is de ontmoetingsplaats.
“Eten bij Tastoe” is een activiteit die twee maal per week plaats vindt. Deze activiteit wordt gerund door vrijwilligers en ondersteund door medewerker Eethuis en coördinator Vrije Tijd. Wij hebben plaats voor vrijwilligers in de functie van Kok en keukenhulp. Een team bestaat uit 7 mensen.

Wanneer

Eten bij Tastoe is open op  dinsdag en donderdag, van 16.00 tot ongeveer 20.00 uur
Het keukenteam start eerder op. Wij zoeken een kok die op donderdag kan komen koken.

Waar

Studio58, locatie de Cirkel, Beukenstraat 58, Goes.

Wij vragen

Leuke mensen die het een uitdaging vinden om aan de slag te gaan binnen “Eten bij Tastoe”. Werkzaamheden bestaan uit: voorbereidingen voor de maaltijd, door in de buurt boodschappen te doen voor de maaltijd. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de mis en place, het bereiden van de Hollandse pot en Wereldkeuken. Kleine administratie en werken met de computer behoort ook bij deze functie. Als team voer je de taak uit binnen een vastgesteld rooster.

Profiel vrijwilliger

Ervaring in de keuken is een pre. Je bent flexibel inzetbaar en enthousiast om te werken in onze keuken. Je kunt zelfstandig werken maar ook samenwerken met collega-vrijwilligers en begeleidvrijwilligers. Je bent minimaal 2 x per maand beschikbaar. Als je van aanpakken houdt,  dan ben je van harte welkom binnen ons team.

Wij bieden

Als team ontvang je in de uitvoer van de activiteit ondersteuning van medewerker Eethuis, collega vrijwilligers en Coördinator vrijetijd. Inwerkperiode gaat vooraf voordat je aan het echte werk begint. Je maakt kennis met de doelgroep, collega vrijwilligers en gebruik van het gebouw.

Interesse?

Als je interesse hebten graag meer wilt weten over de functie Kok of keukenhulp bij Eten bij Tastoe en Studio58, vertellen we je graag meer. Je kunt een mail sturen naar Nell van Beveren, coördinator Vrije Tijd via nvanbeveren@gors.nl

Je kunt ook bellen naar de Cirkel, de medewerker zal je doorverbinden met Nell, telefoon (0113) 228 575.