Verbouwing De Hoogte in Goes vordert

Nu de bouwvakantie voorbij is, wordt er weer hard gewerkt aan De Hoogte. In dit voormalige Kerkgebouw in Goes-Zuid wordt gebouwd aan 8 gloednieuwe appartementen voor mensen die worden ondersteund door Gors. De realisatie van de appartementen is al goed zichtbaar. Geen enkel appartement is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk. Ook aan de buitenkant is al veel te zien want er zijn meer raampartijen gekomen, alle (verwilderde) struiken zijn weggehaald en er is gras ingezaaid. Dat staat een stuk netter!

Geplande werkzaamheden

Vanaf begin september wordt er hard gewerkt aan de afwerking, het plaatsen van het sanitair, de keukens, etc. Binnenkort worden ook de trappen geplaatst en wordt de lift ingebouwd. Begin oktober komt de fietsenberging en half oktober volgt de eerste oplevering. In november zullen de cliënten hun nieuwe woning betrekken.

Vernieuwing dak

Omdat de huidige bedekking aan vervanging toe is, wordt ook de dakbedekking vernieuwd. De toplaag van de dakbedekking heeft een wafelpatroon van koperfolie. Het duurt enkele jaren voordat de koperfolie groen is geoxideerd volgens een natuurlijk proces. Daardoor zal over een paar jaar het dak de vertrouwde groene kleur weer hebben.

Verbouw in bestaande locatie Populierenstraat

De aannemer is nu ook gestart met de verbouwing van de binnenzijde van een ruimte in de naastgelegen Gors-locatie Populierenstraat. Hier was de Speel-o-theek gevestigd. Hier komen nog 2 appartementen die straks horen bij de 8 van De Hoogte. Ook deze 2 appartementen worden in oktober opgeleverd.

Lees meer over De Hoogte op de locatiepagina.