Leren en ontwikkelen viert feest!

Onze afdeling “Leren & ontwikkeling” bestaat 20 jaar! Een mijlpaal! Inmiddels is de meerwaarde van leren en ontwikkelen bewezen en is het niet meer weg te denken uit onze organisatie. Cursussen en trainingen worden gegeven aan cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Ook collega-instellingen en gemeenten weten ons tegenwoordig feilloos te vinden.

Leerfestival

Tijdens het leerfestival op 11 oktober 2018 in Kloetinge vierden we ook er een nieuwe uitstraling is met een eigen logo en een nieuwe naam, namelijk het krachtige “Leren”. Naast verschillende workshops door de medewerkers van het team Leren was er een inspirerende, interactieve lezing door Suzanne Verheijden over leren, ontwikkelen en innoveren. Ook blikten we met foto’s en leuke anekdotes terug op de afgelopen twintig jaar. Uiteraard kon iedereen kennis maken met het bestaande en nieuwe aanbod. Nieuw is bijvoorbeeld de cursus  Veilig online’, die wordt georganiseerd voor medewerkers en cliënten.

Over Leren

Eén van onze ambities is dat mensen zich blijvend kunnen ontwikkelen. We willen dit bereiken met een goed aanbod van scholing en cursussen. Om die reden kennen we al jaren een vorm van intern opleiden. Lees hier meer over ons of download hier onze folder. Het team Leren bestaat uit: Jan de Rooij (opleidingsadviseur) en de medewerkers Linda Vergouwen-Vermaire (tevens mediacoach), Leny Seinen, Barbara Meulman en Rienk den Toonder. Lees hier verder over Leren.