3 april open huis Stadsboerderij De Punt

Op woensdag 3 april houdt Stadsboerderij de Punt Open Huis. Je bent welkom vanaf 10.00 uur om een bezoek te brengen aan de Stadsboerderij aan de Scheldestraat 3 in Zierikzee. Burgemeester Rabelink zal met een officiële handeling de nieuwe naam Stadsboerderij in gebruik nemen. Erna kun je een rondleiding volgen langs de reeds gerealiseerde onderdelen van het plan. Ook kun je kennis maken met de nog te realiseren ideeën. Het NME-centrum heeft de deur open staan van het nieuwe uitleenpunt. De tuingroep van Gors en kinderen van de Vereniging KB de Punt gaan vogelhuisjes timmeren.

Programma

9.30 uur inloop met koffie voor genodigden
9.45 uur burgemeester Rabelink verricht de officiële opening van de Stadsboerderij
10.00 – 12.00 uur rondleidingen voor belangstellenden over het terrein ter informatie over project Groen Verbindt

Over het project Groen Verbindt

Het project om Kinderboerderij de Punt om te vormen tot een Stadsboerderij heet ‘Groen Verbindt’. De Stadsboerderij wordt een groene ontmoetingsplek, waar je van natuur kunt genieten, spelen, werken, ervaringen uitwisselen en leren.

Gors, Stadsboerderij de Punt, Stichting Natuur- en Milieu educatie Schouwen-Duiveland (NME), Stichting Hart van Poort Ambacht, Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) en Zeeuwland werken, met steun van de gemeente, in dit project samen om de stadsboerderij te realiseren. Het project wordt verder ondersteund door Europa en de provincie Zeeland.