Kom ook 27-02 naar onze werkenbijGors-inloopmiddag!

Benieuwd naar werken bij Gors? Kom dan naar onze inloopmiddag voor een vrijblijvend gesprek. Elke laatste dinsdag van de maand organiseren wij tussen 13.00 en 17.00 uur een open inloopmiddag op ons kantoor: Stationspark 24 in Goes. Doe een bakkie met onze personeelsconsulenten en stel je vragen. Zij denken graag met je mee over je volgende stap. Het meenemen van je CV hoeft niet, maar mag wel. Aanmelden is niet nodig. Zien we jou op 27 februari?

Ontdek het werken bij Gors  

Tijdens de inloopmiddag maak je kennis met Gors als werkgever. Je ontdekt meer over de mogelijkheden, onze locaties en de doelgroepen waar we mee werken. Ook vertellen we je meer over onze arbeidsvoorwaarden. Wie weet, loop jij bij een leuke klik misschien naar buiten met een baan op zak!

Wil je graag ontdekken hoe het is om bij Gors te werken, maar kan je niet op dinsdagmiddag? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze personeelsconsulenten. Of kijk op www.werkenbijGors.nl om meer te weten over werken bij ons en onze actuele vacatures.

Goed bereikbaar met het OV

Zelf geen vervoer? Geen probleem! Ons kantoor is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer; op 5 minuten loopafstand van het station en van Scalda.

Like en deel

Niet zelf op zoek naar een baan in de zorg? Like en deel dit bericht op Facebook, Instagram en LinkedIn!