Vernieuwde locatie in hartje Goes heet De Smulkamer

De locaties Jikkemiene in Nisse en Nummer 9 in Goes gaan samenwerken aan de Lange Vorststraat 9, in het centrum van Goes. Dat pand is nu verbouwd en uitgebreid. We hebben ervoor gekozen om een frisse start met een nieuwe naam te maken. De locaties gaan vanaf nu samen door het leven onder de naam… De Smulkamer!

Vanaf april open!

De bakkerij-lunchroom met cadeau-assortiment is sinds begin april open. Hier kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder begeleiding een vak leren en werken (dagbesteding). Op 25 mei is de officiële opening. Houd de Facebook-pagina en flyers in de winkel in de gaten voor meer nieuws!

Gewoon een onderneming

Bij De Smulkamerwerken veelal mensen met een beperking met begeleiding. “Maar net als alle andere winkels in de Goese binnenstad, is het ook gewoon een onderneming”, vertelt Marianne van Hekke, unitmanager. “Onze medewerkers hebben hier hun dagbesteding en werken afwisselend in de keuken of in de bediening. Alles bij De Smulkamer wordt zoveel mogelijk met de hand gedaan, zodat onze medewerkers de hele dag hun werk hebben, met verschillende activiteiten. Onze ambachtelijke, huisgemaakte koekjes zijn daar een mooi voorbeeld van.”

Lees meer over De Smulkamer