“Verdergaan na NAH: loslaten of anders vasthouden?”

In gesprek met

Ina Braber (consulent levensvragen bij Gors) gaat  in gesprek met mensen met NAH en hun netwerk, rondom het thema “Verdergaan na NAH: loslaten of anders vasthouden”. Ina  weet veel af van het leren omgaan met veranderingen na NAH. Zij gaat deze middag kort uitleg geven en vooral met u in gesprek waar u tegen aan loopt en belangrijk vindt. Wees welkom met uw naasten op deze bijeenkomst van Breinkracht.

Wanneer

De bijeenkomst wordt gehouden op 1 september, start om 14:30 uur en duurt tot 16:30 uur. (inloop vanaf 14:00 uur)

Waar

U wordt verwacht in restaurant Ter Valcke, Louise de Colignylaan 2, Goes

Omgaan met hersenletsel

Als hersenletsel (NAH) je overkomt, dan verandert je leven. Van degene die het overkomt, en ook van de mensen die bij je horen. Omgaan met prikkelgevoeligheid, geheugen – en concentratieproblemen, een kort lontje. Je ziet het niet aan je, maar het heeft verstrekkende gevolgen voor je leven. Je kunt er je baan of nog erger; je partner/gezin door kwijtraken. Ingrijpende veranderingen die vaak ook nog leiden tot onbegrip van je omgeving; je ziet er toch goed uit. Je moet ‘blij’ zijn dat je er ‘zo goed van af gekomen bent’. Tja, wat dan?

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit Breinkracht i.s.m. SVRZ Ter Valcke en de CVA vereniging Samen Verder, Zeeland. Toegang is gratis.

Wilt u op de hoogte blijven van de thema’s voor de bijeenkomsten of meer weten over andere activiteiten? Of wilt u meer informatie of vragen over hersenletsel? Neem contact op met: Cisca Zuurveld T: 06 3431 5562 |
E: hersenletsel@zeeuwsezorgschakels.nl | W: www.cva-zeeland.nl

 

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.