Onbeperkt Talent was een groot succes

Na weken voorbereiden en oefenen was het 19 april zover: Onbeperkt Talent. Artiesten met en zonder een beperking gaven een mooie voorstelling die werd beloond met een staande ovatie. De avond was een groot succes en er zijn veel positieve reacties binnen gekomen van zowel de talenten als de bezoekers.

De verschillende optredens vielen goed in de smaak. Er werden onder andere gedichten voorgedragen, dwarsfluit gespeeld en gedanst. Het afsluitende optreden van de slagwerkgroep zorgde voor een spetterend einde van de avond.

Reacties

De reacties van de artiesten en bezoekers waren unaniem. Het was een geweldige avond. Voor veel cliënten was dit een droom die uitkwam. Ook van de medewerkers kwamen goede reacties: “Ik heb samen met mijn dochter genoten van de avond” en “Super talent hebben wij werken binnen de organisatie, echt iets om trots op te zijn” zijn er een paar.

Nederland Onbeperkt

Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland heeft het thema Nederland Onbeperkt in het leven geroepen. Dit om een bijdrage te leveren aan het creëren van een samenleving waar mensen met een beperking volop in mee kunnen doen. Naar aanleiding van een eerder georganiseerd symposium door Arduin, heeft Gors Onbeperkt Talent georganiseerd. Naast cliënten die worden ondersteund door Gors, stonden er ook talenten op de planken die worden ondersteund door andere organisaties in Zeeland.

De vier gehandicaptenorganisaties: Arduin, Gors, Tragel en Zuidwester hebben met elkaar afgesproken om evenementen te organiseren in het kader van Nederland Onbeperkt. Gors heeft het stokje overgedragen aan de bestuurder van Tragel die het volgende evenement gaat organiseren.

We willen alle talenten, vrijwilligers, medewerkers en het publiek bedanken voor een geweldige avond.