Golf les voor mensen met hersenletsel

Zaterdag 10 juni kunnen mensen met hersenletsel bij de Goese Golf een golf les volgen. Voor mensen met hersenletsel is sporten een stuk minder vanzelfsprekend. Daarom hebben De Goese Golf, Gors, revalidatiecentrum Revant en Zeeuwse Zorgschakels de handen ineengeslagen om te kijken of golf voor mensen met hersenletsel in Zeeland ook te realiseren is.

Proefles

Er wordt een speciale proefles georganiseerd onder begeleiding van een gespecialiseerde golfprofessional en met ondersteuning van een bewegingsagoog van Revant. Bij voldoende belangstelling wordt er een groep opgericht. Heb jij behoefte aan extra begeleiding vanwege niet aangeboren hersenletsel, de ziekte van Parkinson of MS en wil je graag lekker buiten bewegen en contacten hebben met anderen? Dan is deze les iets voor jou!

De golf les vindt plaats op zaterdag 10 juni van 14:00 tot 15:30 uur. De Goese Golf, Krukweg 31, 4465 BH in Goes. De kosten voor deelname is €10,- per persoon (inclusief koffie/thee in het clubhuis). Partners en mantelzorgers zijn uiteraard van harte welkom. Je kunt je aanmelden via hersenletsel@zeeuwsezorgschakels.nl.