Maak kennis met onze nieuwe managers!

Wij zijn heel blij dat we voor twee aandachtsgebieden twee nieuwe managers hebben gevonden. Jan de Rooij is de nieuwe manager voor het gebied kind en jeugd en zelfstandig wonen. Ron Szarafinski gaat zich vooral bezighouden met de ondersteuning voor ouderen. Jan en Ron starten allebei op 1 april met hun nieuwe functie. Even een korte kennismaking met beide managers.

Wat gaat Ron doen?

Ron is een ervaren manager en heeft al ervaring opgedaan in de gehandicapten- en de ouderenzorg. Ron: ”Als manager met aandachtsgebied ouderen ga ik vooral na of de huisvesting van oudere cliënten nog wel passend voor ze is. Ik vind het vooral belangrijk om mensgerichte ondersteuning te bieden waarbij er echt wordt geluisterd naar de cliënt. Ook hecht ik veel waarde aan een goede samenwerking.”

Zin in nieuwe baan

Ron heeft veel zin om te beginnen aan zijn baan. “Mijn eerste ervaring met Gors is erg fijn. Ik kreeg een warm welkom. Wat ik zo prettig vind, is dat er een open en eerlijke sfeer heerst. Wel hoop ik dat we corona snel achter ons kunnen laten en dat er snel weer wat meer ruimte is voor echt persoonlijk contact.”

Wat gaat Jan doen?

Binnen Gors is Jan geen onbekende. Hij draait al heel wat jaartjes mee. Jan: “Ik werk al 21 jaar bij Gors. Eerst als unitmanager en daarna als  opleidingsadviseur.” Jan was toe aan een nieuwe avontuur binnen Gors en wordt nu manager voor de afdeling kind en jeugd en zelfstandig wonen.

Jan: ”Ik wilde graag een baan die wat breder en organisatiegerichter was. In mijn nieuwe functie ben ik met veel facetten bezig. Wat ik het allerbelangrijkste vind is om mensgerichte ondersteuning te bieden. Graag wil ik randvoorwaarden scheppen, zodat dit nog meer handen en voeten krijgt.“