Hersenz nu ook in Terneuzen

Een beroerte, ongeluk, hartstilstand of (hersen)ziekte kan leiden tot blijvend hersenletsel. Lukt het na revalidatie niet om het leven weer op te pakken? Bent u bijvoorbeeld vaak moe, vergeetachtig, snel boos of kunt u zich moeilijk concentreren? Met de behandelmethode Hersenz leert u beter omgaan met de ingrijpende gevolgen van niet–aangeboren hersenletsel (NAH). De behandeling is bedoeld voor u en uw naasten.

Hersenz nu ook in Terneuzen

Het programma ‘Verder met hersenletsel’ bieden we in Goes, Middelburg en sinds begin maart 2019 ook in Healthcenter Bodyline, Vliegende Vaart 1 te Terneuzen. In het najaar van 2019 start ‘Verder met afasie’ in Goes in samenwerking met het Afasiecentrum (SVRZ/Gors), dit programma is bedoeld voor mensen met NAH en afasie.

Hersenz denkt vanuit mogelijkheden

U leert bij Hersenz omgaan met het veranderd leven, energieverdeling, geheugen, concentratie en planning. Ook kan er sprake zijn van moeite met communicatie, zoals bij afasie. We kijken naar uw mogelijkheden en wat u met tips en training kunt verbeteren. De behandeling bieden we in groepen van 6 deelnemers. We kennen twee basisbehandelprogramma’s: ‘Verder met hersenletsel‘ en ‘Verder met afasie’.

Meer weten?

We vertellen u graag meer over Hersenz. Lees meer op deze pagina of neem direct contact met ons op via clientenbureau@gors.nl en (0113) 273 333.