“Buurzaamheid” centraal tijdens Burendag in Zierikzee

Onder de veelzeggende naam “Buurzaamheid” organiseren, op zaterdag 22 september, Gors, Allévo en Odensehuis, wederom een burendag voor alle inwoners van de Zierikzeese wijk Poortambacht. Natuurlijk zijn ook SMWO, Zeeuwland, Betrokken Buur en Hart van Poortambacht nauw betrokken bij de organisatie van dit jaarlijks terugkerende evenement. Plezierig wonen doe je met elkaar, dus alle buurtbewoners zijn van harte welkom. Het belooft een gezellige dag te worden en de toegang is gratis!

Wat, waar en hoe laat?

Voor jong en oud is er van alles te beleven. Er is muziek door de harmonie en een koor. Een goochelaar vertoont zijn kunsten en meedoen kan bij de haakworkshop, loterij en diverse oudhollandse spelen. De kleintjes kunnen zich ook laten schminken. Vanzelfsprekend is aan de inwendige mens gedacht; bij de koffie zijn er gratis bolussen, een brunch (op vertoon van de flyer) en men kan meedoen aan een heerlijke proeverij. Lees het gehele programma op deze flyer.

Alles speelt zich af rondom Lunchroom en kinderboerderij De Punt (Scheldestraat 3), bij het daartegenover liggende Kleinschalig wonen Borrendamme en bij Odensehuis Schouwen-Duiveland (Grevelingenstraat 2). De dag begint om 10:00 uur en duurt tot ’s middags 16:00 uur.