Gors mensgerichte ondersteuning

Dagactiviteiten

We bieden veel verschillende mogelijkheden, zoals locaties voor dagbesteding en activiteiten aan huis. Dit zijn activiteiten die voortkomen uit uw wensen en mogelijkheden. Het doel is dat u op een gestructureerde en zinvolle manier uw dag doorbrengt. Voorbeelden zijn:

Dagbesteding

Hierbij organiseren we activiteiten op basis van de vraag. Er zijn veel verschillende soorten activiteiten, zoals het aanleren van computervaardigheden, schilderen, tekenen en catering. De activiteiten zijn gericht op ontmoetingen en bezigheden buitenshuis.

Trainingen en cursussen

Deze zijn gericht op het in stand houden en het uitbreiden van kennis en vaardigheden, afhankelijk van wat u verder wilt ontwikkelen. We bieden onder andere computerlessen, sociale vaardigheden, geheugentraining en training in communicatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Producten

Onze centra bieden ook arbeidsmatige werkzaamheden. In opdracht van derden worden bruikbare, herkenbare en nuttige producten gemaakt zoals kaarsen, nestkastjes, kistjes en kleine cadeautjes. Ook worden werkzaamheden uitgevoerd bij andere organisaties, zoals werkzaamheden in de tuin en op een zorgboerderij.

Ambulante dagbesteding

Het is mogelijk om activiteiten aan huis of in de woonomgeving te begeleiden. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een hobby, het volgen van een cursus of training of het ontspannen in de woonomgeving.

Gors dagbesteding, midden in de samenleving!

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ