WerkenbijGors presenteert zich 10-11 tijdens Contacta

Ook wij presenteren ons donderdag 10 november 2022 tussen 09.00 en 13.00 uur op de Contacta banenmarkt ‘Werken in Zeeland’ in de Zeelandhallen te Goes. We brengen werken in de gehandicaptenzorg onder de aandacht en uiteraard vertellen we over onze vacatures en wat werken bij Gors zo aantrekkelijk maakt. Mensen die geïnteresseerd zijn in werken bij Gors/in de gehandicaptenzorg kunnen spreken met iemand van P&O. Ken jij iemand die aan het oriënteren is? Stuur hem of haar bij ons langs! Ons standnummer is 816. En like en deel onze berichten over dit onderwerp op jouw sociale media!

Wat kun je van ons verwachten?

Dit jaar pakken we uit met lekkere koekjes van De Smulkamer en andere leuke gadgets in een goodiebag. Ook geven we tips over online solliciteren. Als klap op de vuurpijl is er een leuke actie: schrijf je in voor onze gratis job alert en win een high tea bij De Smulkamer! Naast personeelsconsulenten vertellen leden van ons team ervaringsdeskundigen (TED) uit eerste hand welke begeleiding zij krijgen en wat dat voor hen betekent.

Waarom deelname door ons?

Iedereen weet dat het soms krap is binnen veel Gors-teams. Daarom zoeken we voortdurend mensen met de juiste kennis en vaardigheden, met het hart op de juiste plaats. Vanwege de diverse doelgroepen en disciplines, kennen we altijd wel een werkplek die bij iemand past. Bij DWL, wonen, thuisbegeleiding, FIT, ondersteunende diensten enzovoorts… Voor net-afgestudeerden, voor zij-instromers en natuurlijk voor mensen die al jaren in de (gehandicapten)zorg werken. En wist je dat Gors ook aantrekkelijk is voor Verzorgenden IG vanwege de ouder wordende cliënten? Meer over onze vacatures en mogelijkheden op www.werkenbijGors.nl

Over deze banenmarkt

Toegang voor de banenmarkt is helemaal gratis, wel wordt gevraagd om vooraf een e-ticket te bestellen. Dit kan op www.contacta.nl/banenmarkt waar je ook veel meer info vindt over de bedrijven en organisaties die je kunt tegenkomen op deze beurs.