Vip-behandeling tijdens Challenger Droomdag

Tijdens de Challenger Droomdag op vrijdag 7 juli werden ouderen flink verwend met een vip-behandeling. De Droomdag was toegankelijk voor ouder wordende cliënten van Gors, maar ook voor ouderen die bijvoorbeeld woonachtig zijn in een verpleeghuis. Kortom, ouderen die zich hadden aangemeld konden hun Droomdag beleven; lekker eten, wat drinken en toptennissers zien spelen vanaf de vip-tribune.

Deelnemers werden na aankomst warm ontvangen en naar de vip-topdeck begeleid in golfkarretjes. Zij voelden zich heel belangrijk met hun eigen vip-bandje om. Vanuit het terras op het topdeck werd gekeken naar de tenniswedstrijden. Het was even ontdekken wat de stand was en hoe dit werd aangeven, maar al gauw werd dit duidelijk door de kreten van de scheidsrechter. Deelnemers waren enthousiast en maakten veel foto’s. Ondertussen werd er veel gelachen om de gillen en kreunen die sommige tennisspelers gaven. De dag werd uiteraard goed verzorgd met een uitgebreide buffetlunch. Zo merkte iemand op: “We worden maar verwend vandaag”. Na afsluiting kregen de deelnemers van de Droomdag een goodiebag met diverse spullen erin. “Ik heb genoten, het was een leuke dag”, aldus één van de deelnemers.

Waarom deze droomdag?

Gors is voor het derde jaar op rij nauw betrokken bij Driekleur Challenger Zeeland, een internationaal toptennis- en businessevenement.Cliënten leveren dit jaar een bijdrage in de horeca (bediening), printservice en op- en afbouw van het evenementterrein. Ook organiseerden we een boeiend NAH-symposium. Met de Droomdag kan de organisatie iets terugdoen voor een andere groep cliënten.

Foto: Vlielandfotografie