Tweede Kamerlid Joyce Vermue op bezoek

Joyce Vermue, Tweede Kamerlid van de Partij van de Arbeid was maandag 27 februari op bezoek bij Gors-locatie Kom us Kieke. Ze was daar samen met een aantal leden van de Partij van de Arbeid uit Goes om vrijwilligerswerk te doen. De komende weken is ze op campagne in Zeeland en daarom bezocht ze onze stadsboerderij

Nog nooit bij Kom Us Kieke geweest

De PvdA-leden uit Goes waren nog nooit op de stadsboerderij geweest, zij vonden het erg interessant om te zien en een hele ervaring om mee te helpen. In de regen stonden ze hout te hakken en hielpen ze mee om de grote blokken hout te verplaatsen en te verkleinen. Mevrouw Vermue hielp ook mee op de boerderij. Zo heeft ze de koffieruimte gestofzuigd en een aantal cliënten geholpen in de houtbewerking.

De cliënten stelden het bezoek van mevrouw Vermue erg op prijs. Ze bestormden haar dan ook met vragen en lieten vol trots hun locatie en activiteiten zien. Mevrouw Vermue vond het erg leuk en reageerde allemaal even enthousiast op de vragen over haar woonplaats, haar werk en of ze Mark Rutte wel eens zag. “Ik heb expres nog niks opgezocht over wat ze hier allemaal deden, ik vind het juist leuk om te horen wat de cliënten zelf vertellen” vertelt mevrouw Vermue.

De komende weken is mevrouw Vermue nog op verschillende plekken in Zeeland te vinden namens de PvdA. Na haar bezoek aan de stadsboerderij Kom us Kieke van Gors, ging ze nog de straat op in Goes om campagne te voeren. Ze vond het erg leuk om bij Kom us Kieke te kunnen helpen en te horen hoe mensen hun dagbesteding ervaren.