Tijdelijke locatie dagbesteding-Wijkhuis-Vrije Tijd Gors

Tijdelijke locatie Zierikzee open voor publiek vanaf 1 maart

De oplettende voorbijganger heeft vast de verhuizing al gezien. Wijkhuis/lunchroom/Brugzicht van Gors is voor de komende anderhalf jaar verplaatst naar de voormalige Lidl-supermarkt aan de Schelphoekstraat 1 in Zierikzee. Dit pand is afgelopen maanden door het facilitaire team van Gors geschikt gemaakt voor diverse activiteiten.

Voor lekkere koffie/thee met gebak is iedereen de komende 1,5 jaar welkom!

Vanaf 1 maart 2023 is de lunchroom gereed om publiek te ontvangen. Natuurlijk voor koffie en thee met lekkernijen uit de eigen bakkerij, zoals de beroemde appeltaart! En voor een heerlijke tosti, pannenkoek, broodje kroket of een ijsje. Ook de activiteiten van het Wijkhuis, dagbesteding en Vrije Tijd gaan in de vertrouwde vorm verder in de Schelphoekstraat. Wijkhuis/lunchroom is open van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Stadsboerderij (vroeger kinderboerderij) De Punt blijft open/bereikbaar

Goed om te weten: de locatie Stadsboerderij De Punt aan de Scheldestraat is en wordt ook niet verplaatst. Die blijft gewoon open van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur en op zaterdag 10:00 tot 14:00 uur. Voor het bekijken van de dieren en spelen in de speeltuin. Maar ook voor de mini-milieustraat (inleveren oude apparaten, batterijen, frituurvet en oud papier) kan iedereen van maandag t/m zaterdag tot 14:00 uur nog steeds terecht.

Nieuwbouw Scheldestraat met woonzorgvormen en dagbesteding

De sloop van het huidige leegstaande Brugzicht aan de Scheldestraat wordt momenteel voorbereid en start omstreeks 6 maart 2023. Meer informatie zie www.gors.nl/scheldestraat