Sporten met NAH tijdens nationale sportweek

Activiteitencentrum Oosterschelde in Goes zet haar deuren open voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel voor kennismaking met het aanbod en om samen te sporten met cliënten.

Maak kennis met het sportaanbod

Op maandag 11 september krijgt u de kans om van 13:00 uur tot 14:30 uur samen met cliënten te deelnemen aan een fitnesscircuit. Op vrijdag 15 september is er tussen 14:00 en 15:30 uur een gezellig sport- en spelinstuif. Ter afsluiting spelen we het spel ‘Boccia’: een bal- en werpsport wat speciaal is ontwikkeld voor mensen met een lichamelijke beperking. Beide dagen is er in de pauze een verfrissend drankje of kopje koffie voor de deelnemers. Aanmelden voor beide middagen is niet nodig. Voor deelname na de sportweek, kunt u een indicatie aanvragen bij de gemeente Borsele.

Over Activiteitencentrum Oosterschelde

De Gors-locatie in Goes biedt verschillende vormen van dagbesteding en behandeling aan voor volwassen mensen met niet- aangeboren hersenletsel. De meeste cliënten maken parttime gebruik van het centrum en zijn hier 1 of meerdere dagen per week. Het activiteitencentrum is 5 dagen per week geopend van 9:00 uur tot 16:00 uur. Er heerst een PRET klimaat dit houdt in dat pauze worden gerespecteerd, regelmaat en rust belangrijk zijn, er 1 ding tegelijk wordt gedaan en het tempo wordt aangepast op het individu.