Zeeland Beach Classics Participatie Gors

Participatie Zeeland Beach Classics 2018

We zijn nauw betrokken bij Zeeland Beach Classics, een veelzijdige internationaal strandsport- en netwerkevenement van 7 t/m 13 mei 2018 op het Badstrand Vlissingen. Sinds de start is dit evenement zeer maatschappelijk betrokken en hecht de organisatie veel waarde aan gelijkheid, acceptatie en sociale inclusie. Sponsoren van het evenement vinden deze integratie van kwetsbare burgers een belangrijke voorwaarde voor sponsoring. Mede daarom is Gors dit jaar gevraagd om een bijdrage te leveren aan dit evenement. Zo kunnen we veel mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt een fantastische werkervaring bieden! Kom ook kijken want de toegang is gratis!

Voorbereidingen in volle gang

Al een geruime periode zijn we druk bezig met de organisatie. Cliënten die werkzaam zijn in andere dagbestedingsprojecten van Gors werken mee. Bij op- en afbouw, het ontvangen van gasten, klaarmaken van alle lunchpakketten en het inschenken en uitserveren van dranken. Tevens verzorgen we een groot deel van hun printwerk.

Over Zeeland Beach Classics

Kom je ook kijken? Zeeland Beach Classics is gratis toegankelijk voor iedereen en vormt het podium voor de unieke combinatie van diverse populaire strandsporten; Beachvolleybal (Eredivisie, Summertour en zitvolleybal), Beachtennis (ITF G4 toernooi), Beachsoccer en Bossaball.
Meer info lees je op de website van Zeeland Beach Classics.