Participatie Gors in Challenger Zeeland 2017

Gors is voor het derde jaar nauw betrokken bij Driekleur Challenger Zeeland, een internationaal toptennis- en businessevenement dat plaatsvindt op tennispark De Veste in Middelburg van 1 t/m 9 juli 2017. Gors levert graag een bijdrage aan de organisatie. Sinds de start is dit tennisevenement zeer maatschappelijk betrokken en hecht de organisatie veel waarde aan gelijkheid, acceptatie en sociale inclusie. Sponsoren van het evenement vinden deze integratie van kwetsbare burgers een belangrijke voorwaarde voor sponsoring. Mede daarom is Gors dit jaar gevraagd om een bijdrage te leveren aan dit evenement. We verzorgen dit jaar de horeca (bediening), op- en afbouw, printservice en aankleding van het evenementterrein. Dit jaar organiseren we tijdens het toernooi ook een boeiend mini-symposium voor genodigden over onze ambities, met de nadruk op “Specialist voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel”.

Kansen

Daarnaast is het een kans om Gors op de kaart te zetten bij diverse bedrijven en organisaties in Zeeland die vanuit maatschappelijke betrokkenheid worden gedreven. De missie van Gors is om de eigen kracht van mensen te versterken, zodat zij mee kunnen doen in de samenleving. Op deze manier bieden we een grote groep cliënten de mogelijkheid om een extra (werk)ervaring op te doen en bij te dragen aan een groot internationaal evenement!

Marc is een van de cliënten die met veel plezier een bijdrage levert aan het toernooi. Als medewerker van Kadoshop – Lunchroom Nummer 9 in Goes, heeft hij al genoeg horeca ervaring opgedaan. Toch vindt hij het speciaal om ook op de Driekleur Challenger te werken. “Het is leuk om eens ergens anders te werken. Ik heb vorig jaar voor het eerst bier geserveerd, dat was leuk omdat ik het nog nooit had gedaan. Dat hebben we niet bij Nummer 9”.  Marc kijkt erg uit om samen met zijn collega’s weer aan de slag te gaan bij het toernooi. ,, Het was heel gezellig en ik kon het goed met iedereen vinden. De bezoekers waren ook leuk en heel aardig.”

Over Challenger Zeeland

Driekleur Challenger Zeeland telt 125 Internationale topspelers uit 45 landen en 5 continenten, wat ervoor zorgt dat dit evenement de springplank is naar de wereldtop. Met ruim 150 participerende bedrijven en 3000 zakelijke bezoekers in 2015, is de Challenger toonaangevend binnen het Zeeuwse zakenleven. Meer informatie, zie www.challengerzeeland.nl.