Avond vol Onbeperkt Talent op 19 april in de Mythe!

Woensdagavond 19 april, vanaf 20.00 uur organiseren wij de avond “Onbeperkt Talent” in theater de Mythe te Goes. Deze avond wordt georganiseerd naar aanleiding van de landelijke VGN campagne Nederland Onbeperkt. Op deze avond laten mensen met en zonder een beperking zien wat hun talenten zijn. Door samen op te treden, leggen we de focus op het talent en niet op de beperking. Ook mensen in een rolstoel kunnen dansen en ook met een verstandelijke beperking kun je muziek maken. Koop je kaartje hier

Nederland onbeperkt

Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland heeft het thema Nederland Onbeperkt in het leven geroepen. Dit om een bijdrage te leveren aan het creëren van een samenleving waar mensen met een beperking volop in mee kunnen doen. Naar aanleiding van een eerder georganiseerd symposium door Arduin, organiseert Gors nu een theateravond met Onbeperkt Talent. Naast cliënten die worden ondersteund door Gors, staan ook talenten op de planken die worden ondersteund door andere organisaties in Zeeland.

Dans, muziek en meer

Deze avond kun je genieten van muziek, dans en zang. Er zullen gedichten voorgedragen worden en er verschijnen inspirerende sprekers op het podium.

Ben je er ook bij?

De theateravond “Onbeperkt Talent” in theater de Mythe te Goes is op 19 april, begint om 20:00 uur en zal ongeveer 1,5 uur duren. Afsluitend is er een gezellige borrel. Wil je hier ook bij zijn? Koop dan snel je kaartje voor deze unieke avond! De tickets zijn slechts €10,00 en te koop op de website van theater de Mythe.