Nieuwe bewoners betrekken “De Hoogte”

Op 15 en 16 november was de verhuizing naar en inrichting van de 8 gloednieuwe appartementen in dit voormalig Kerkgebouw in Goes-Zuid. Cliënten die tot die tijd woonden in Woon-/Werkvoorziening voor mensen met Autisme (WWA) te Kruiningen hebben hier hun nieuwe woning betrokken. Het is even wennen, maar wat ziet het er allemaal prachtig uit!

Bijzondere sfeer

‘’De Hoogte’’ is getransformeerd naar een nieuwe woon-/werkvoorziening met 8 volwaardige en ruime appartementen en een tuin voor buitenactiviteiten. De open, centrale vide met veel daglicht maakt het een bijzondere ruimte. In het souterrain zijn ruimtes voor dagbesteding. Deze wordt samen met de cliënten naar wens ingericht. De woonruimtes op de bovenverdieping hebben een knusse sfeer onder het schuine dak.

Meer mogelijkheden

Met de nieuwe appartementen krijgen cliënten meer de kans om te integreren in de maatschappij. De locatie ligt vlakbij het centrum van Goes. Tegelijk ligt De Hoogte in de directe omgeving van onze andere locaties, waaronder dagbestedingscentrum De Cirkel en woonlocatie Populierenstraat. Cliënten kunnen makkelijk gebruik maken van de diensten en activiteiten van deze naastgelegen locaties.