Nieuw label: Dat Is Bijzonder

Cliënten maken soms zulke mooie producten, dat we deze ook graag buiten onze eigen muren willen verkopen. Dit doen we vanuit de gedachte dat mensen waardering krijgen, door mee te werken aan zinvolle producten. Waardering voelt goed. Dat versterkt je gevoel van eigenwaarde en trots. Mede daarom zijn we het merk “Dat Is Bijzonder” gestart. De website is vanaf vandaag online.

Dat Is Bijzonder MOOI, HANDIG en LEKKER

Dat is Bijzonder is hèt label waarbinnen we producten (MOOI) en diensten (HANDIG) met een A-status bedenken, produceren en uitvoeren. Het label LEKKER is er voor onze food-gerelateerde producten. Producten die worden verkocht bij winkeliers en diensten die worden uitgevoerd voor zowel interne als externe klanten. We voeren allerlei klusjes uit, maar ondersteunen bijvoorbeeld ook bij evenementen. Deze producten worden gemaakt in diverse dagbestedingscentra binnen Gors, met een zo hoog kwaliteitsniveau. Geleverde diensten worden uitgevoerd met een hoog service level. En dat is Bijzonder.

Verkoop in heel Zeeland

De producten die we maken worden verkocht in winkels door heel Zeeland, bekijk hier onze verkooppunten. De diensten die we uitvoeren doen we voor echte klanten door heel Zeeland. Het is fijn om mee te werken aan producten en diensten waarmee je andere mensen weer kunt blij maken.

Meer informatie

Wil je meer weten over ons project? Neem dan eens een kijkje op de volgende websites:

www.datisbijzonder.nl

www.facebook.com/datisbijzonder

www.instagram.com/datisbijzonder

Contactpersoon: Dave Reininga, tel. 06-1412 3010