Magazine Mensenwerk nr.3 verschijnt!

Mede door de vele positieve reacties op onze vorige twee edities, maakten we een nieuw magazine met boeiende artikelen over ervaringen van cliënten, vrijwilligers, medewerkers en overige betrokkenen bij Gors.

Bijzondere verhalen

In deze editie van ons magazine staan een aantal interessante artikelen, waaronder een interview met Karin Smit over het strategisch beleid en de ambities van de komende jaren. Ook komen enkele ervaringsdeskundigen aan het woord en staan we stil bij de jubilea van Vrije Tijd de Bevelanden en Schouwen-Duiveland. Bijzonder is het verhaal over kunstenaar bij De Kaai, Karhang Mui, die onlangs in de prijzen viel. Er komen meer interessante onderwerpen aan bod, zoals dagbesteding, trajectcoaching en de nieuwbouw van de Beethovenlaan. Daarnaast presenteren onze locaties en projecten binnen ‘dagbesteding, werken & leren zich via diverse advertenties zodat u weet welke diensten en producten we zoal bieden.

We willen alle betrokkenen bedanken voor hun medewerking!

Nieuwsgierig?

Het magazine wordt de komende periode verspreid onder cliënten en hun netwerk, medewerkers, vrijwilligers en niet te vergeten onze partners en relaties. Ook een exemplaar ontvangen? Laat het ons weten via receptie@gors.nl. Veel leesplezier!

Liever digitaal lezen? Klik hier voor de pdf.
De eerder verschenen edities van ons magazine kun je vinden op onze publicaties-pagina.