Kom ook op 13 maart naar Dare2Care!

Op woensdag 13 maart staan wij op het Dare2Care festival in de grote kerk in Goes. Samen met andere organisaties laten we van 13:00 tot 19:30 uur zien waarom werken in de zorg en welzijn zo leuk is. Een evenement met toffe activiteiten in het kader van de week van zorg en welzijn! Tijdens het festival richten wij ons samen met Zuidwester en Arduin op aangepast sporten/spel/bewegen.

Ervaar het zelf!

Elke zorgverlener deelt de eigen ervaringen. Denk aan een experience-ruimte van het ADRZ, ervaar de zorg met een VR-bril of ouderdomspak, een kijkje nemen in een ambulance, cupcakes van Juvent en dansen in een Silent Disco. De dag wordt afgesloten door een optreden van de Zeeuwse hiphopband de Hobbyisten vanaf 18.30 uur. Voor meer informatie over het festival en organisatie kijk op https://viazorg.nl/activiteiten/2019-03/dare2care-festival

Zorg en welzijn

Tijdens de week van zorg en welzijn van 11 tot en met 16 maart openen Zeeuwse zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren. Dit om te laten zien wat werken in zorg en welzijn is. In het hele land worden er evenementen georganiseerd gericht op leren en werken in de sector. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander!