Kom ook naar onze sollicitatie meet & greet Beethovenlaan 05-10!

In navolging van de vorige succesvolle editie, organiseren we een nieuwe “sollicitatie meet & greet” waarmee we nieuwe collega’s werven voor de Beethovenlaan. Heb je interesse of zijn er in je netwerk mensen die mogelijk interesse hebben? Iedereen is van harte welkom in de nieuwbouw aan de Beethovenlaan (Goes) op zaterdag 5 oktober, tussen 10:00 en 14:00 uur.

Over de meet & greet 5/10

Voor onze nieuwe locatie aan de Beethovenlaan zijn wij op zoek naar een nieuw team begeleiders/verzorgenden. Geïnteresseerden mogen zelf bepalen of ze op gesprek komen. Een motivatiebrief is niet nodig! C.V meenemen wel. In een relaxte sfeer, informeel en vrijblijvend heeft iedereen gegarandeerd een gesprek, waarin we kennis maken van beide kanten. De aspirant medewerker ziet meteen de mogelijke nieuwe werkomgeving en kan kennismaken met (wellicht) hun nieuwe collega’s. Natuurlijk is er een hapje en een drankje. Eventueel aanmelden via peno@gors.nl. Langskomen kan en mag altijd!

Over de vacatures

We zoeken mensen die ondersteuning willen bieden aan cliënten met een lichamelijke beperking en ademhalingsondersteuning. Mensen met ambitie die graag meebouwen aan een nieuw zelfverantwoordelijk team, in onze spiksplinternieuwe locatie. Meer over meet & greet en de functies op www.werkenbijgors.nl