Gors viert feest vanwege jubileum!

Gors bestaat in de huidige vorm dit jaar 12,5 jaar. Dit is zeker een reden voor een feestje, daarom is er voor alle cliënten op 11 mei een feestavond georganiseerd in de Timmerfabriek te Vlissingen. Iedereen genoot van de gezelligheid, het uitgebreide buffet, de dj en de band. Een greep uit de reacties op onze social media:
“Was een gezellig avond! Bedankt hier voor!” (Lizet Paardekooper)
“Het was een geslaagd feestje” (Michiel Schrijvershof).
Een deel van het vervoer werd kosteloos verzorgd door Connexxion, waarvoor onze hartelijke dank, mede namens cliënten en hun verwanten.

Een dag later was het de beurt aan de medewerkers, vrijwilligers en stagiaires voor een gezellige feestavond.

Op 11 mei in de ochtend zijn de kinderen van de Kindzorg naar Bambini in Vlissingen geweest. Hier konden de kinderen klimmen en klauteren. De jongste cliënten hebben zichtbaar genoten van hun feestje in het de indoor-speeltuin.

Magazine

Naast de twee feesten brengt Gors een jubileummagazine uit, dit verschijnt ook dit voorjaar. Hierin staan boeiende verhalen over cliënten, medewerkers, vrijwilligers, stagiaires en nog meer. De afgelopen tijd zijn er foto’s gemaakt en vele betrokkenen geïnterviewd op verschillende locaties.

Ontstaan huidige Gors

Op 1 juli 2004 gingen “Stichting het GORS” en “ZLG” (Zorg Lichamelijk Gehandicapten, daarvoor SALG genaamd) samen verder onder de naam ‘het GORS’. Hierdoor werd de organisatie aanzienlijk groter en sindsdien richten we ons op verschillende doelgroepen; mensen met een lichamelijke beperking, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Van kleine kinderen en jongeren tot volwassenen en senioren. Hen bieden we ondersteuning bij wonen, werken, dagactiviteiten, leren en vrijetijdsbestedingen. In 2011 is de naam herzien tot het korte en krachtige “Gors”.