Geactualiseerd aanwijsboekje te koop!

Aan het grote aantal aanvragen merken we dat veel mensen in Nederland en Vlaanderen gebaat zijn bij ons aanwijsboekje. Goede reden om het boekje te verbeteren en aan te vullen. De editie 2019 is voorzien van nieuwe tekeningen, zoals smartphone en tablet. Ook hebben we een paar afbeeldingen verbeterd en zijn daardoor duidelijker geworden. De voorraad van het boekje was tijdelijk op, maar het is nu weer volop verkrijgbaar! Bestellen kan op deze pagina.

Over het aanwijsboek

Mensen met afasie kunnen niet meer goed omgaan met taal. Het aanwijsboek helpt deze mensen om toch hun gedachten, gevoelens en wensen duidelijk te maken. Dit door te wijzen op afbeeldingen in het boekje. Het aanwijsboekje is gevuld met veel tekeningen, ingedeeld in categorieën, elk met een eigen kleur; dat maakt het zoeken gemakkelijk. Het aanwijsboek kost € 17,80 inclusief btw en verzendkosten. In de jaren negentig maakten we voor het eerst dit plaatjesboekje, inmiddels is dit de derde, herziene uitgave. Wil je direct bestellen? Klik hier. Wil je eerst meer weten? Bel naar (0113) 273 333 of stuur je vraag naar aanwijsboek@gors.nl. We geven je graag meer informatie.

Afasiecentrum

Wanneer als gevolg van hersenletsel een of meer onderdelen van het taalgebruik niet meer goed functioneren, noemt men dat afasie. Mensen die niet of moeilijk kunnen spreken, schrijven, lezen of begrijpen, kunnen bij Gors/SVRZ werken aan het verbeteren van hun communicatie binnen communicatiegroepen en schrijfgroepen met ervaren logopedisten. Centraal staat hierbij het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten. Lees hier de folder.