Film onthulling naam nieuwe locatie

Vanaf 12 juli starten er verschillende activiteiten in een gloednieuwe Gors-locatie aan de Meester F.J Haarmanweg 26 in Terneuzen. Bij een nieuwe locatie hoort natuurlijk een nieuwe naam.

Film van de naamonthulling
De naam en het logo van de nieuwe locatie zijn op vrijdag 18 juni vol trots onthuld door twee cliënten. Benieuwd hoe de naamonthulling was? Bekijk dan de film met de naamonthulling. Zo krijg je ook al meer te zien van de nieuwe locatie.

Actio zegt alles
Het is niet voor niks dat onze nieuwe locatie vanaf nu Actio heet. Deze naam straalt goed uit waar de locatie voor staat en wat het te bieden heeft, namelijk bedrijvigheid, ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing, diverse bewegingsmogelijkheden, een ruim activiteitenaanbod en levendigheid.

Het nieuwe pand biedt veel mogelijkheden en ruimte voor ons behandel- en dagbestedingsaanbod.

Bestaand aanbod verhuist
De nieuwe locatie zal na 12 juli gebruikt worden voor:
• Dagbesteding, werken, leren
• Behandelprogramma Hersenz
• Afasiecentrum (in samenwerking met SVRZ)

Er komt een fraaie beweegruimte en dagbestedingscliënten kunnen straks aan de slag in aanzienlijk grotere ruimtes. De grotere ruimtes bieden tevens de kans om met meer cliënten aan de slag te gaan. Ook wordt onderzocht of een beweegaanbod in de vorm van dagbesteding mogelijk is.

Verhuizing
Op maandag 5 en dinsdag 6 juli verhuist het bestaande aanbod van het huidige Activiteitencentrum Zeeuwsch-Vlaanderen (Edisonstraat 2) naar de Haarmanweg. Ook vertrekken we uit Healthcenter Bodyline (Terneuzen) waar momenteel een bewegingsruimte wordt benut voor mensen die het behandelprogramma Hersenz volgen.

Meer weten?
Meer weten over de nieuwe locatie? Neem dan contact op met projectleider Arianne Klompe via 06 57 94 33 28 of AKlompe@gors.nl. Of lees hier meer over Actio.