Feestelijke heropening Stadsboerderij De Punt in Zierikzee

Na een lange sluiting is Stadsboerderij De Punt vanaf woensdag 2 juni weer open. Cliënten, medewerkers en vrijwilligers zijn heel erg blij dat zij weer open zijn voor publiek! Speciaal voor de heropening kwamen kinderen van de nabijgelegen basisschool ’t Kofschip langs. Zij brachten als eerste een bezoek aan de stadsboerderij. De leerlingen volgden een vaste looproute met speciale Gijs-stokken. Aan het uiteinde van de stok is een afbeelding van een geit geplakt. De stokken zijn gemaakt door cliënten.

Aantal bezoekers eenvoudig bijhouden

Met de Gijs-stokken kan eenvoudig worden bijgehouden hoeveel bezoekers er zijn. Het is de bedoeling dat iedere bezoeker bij binnenkomst een stok pakt bij de entree. Bezoekers lopen een vaste route langs de dieren. De route duurt ongeveer een half uur. Bij de uitgang wordt de Gijs-stok weer ingeleverd. Als de stokken op zijn, dan kunnen er geen bezoekers meer in. Mensen die de boerderij willen bezoeken, dienen dan bij de entree te wachten tot er weer stokken zijn. Benieuwd hoe de heropening was? In dit artikel lees je er meer over.

Openingstijden Stadsboerderij De Punt

De boerderij is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 15.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. De nabijgelegen lunchroom met terras is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 15.30 uur.

Meer weten over Stadsboerderij De Punt?

Op deze pagina lees je meer over werken bij Stadsboerderij De Punt.