Duurzame inzetbaarheid heeft de aandacht!

Een goede balans tussen werk en privé, inspanning en ontspanning is geen vanzelfsprekendheid. In het nieuws lees je veel over toenemende werkdruk en over de zoektocht naar meer balans. Dit najaar bieden we daarom extra aandacht aan het thema vitaliteit; aan het ervaren van meer rust en ruimte voor onze medewerkers.

Houd dat vakantiegevoel vast

Onder het motto ‘Houd dat vakantiegevoel vast’ bieden we binnen Gors voor alle medewerkers persoonlijke coaching, bedrijfsfitness, groepssessies zelfleiderschap, online tips en e-learnings. Daarnaast organiseren we in november samen met andere Zeeuwse zorgaanbieders en onderwijsinstellingen de Fit2Work-week waarbij collega’s in iedere regio kennis kunnen maken met allerlei workshops en trainingen die bijdragen aan vitaliteit.

Europees Sociaal Fonds

We hebben in het kader van het Europees Sociaal Fonds subsidie toegezegd gekregen voor het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. In het traject dat wij met deze subsidie uitvoeren, zullen we begeleid worden door Jacqueline Risseeuw van Intrinzis.