Gors werken bij Innovatieve dagbesteding Zeeland

Diverse medewerkers gezocht voor de Hermesweg

Altijd al op zoek geweest naar een locatie waar je kunt doorgroeien? Een plek waar je kunt werken aan je leerdoelen en mogelijk zelfs kan doorstromen naar vrijwilligerswerk of een betaalde baan? Dan is de Hermesweg in Vlissingen wellicht iets voor jou!

Een nieuwe locatie, een leerwerkbedrijf gericht op horeca en voedingsindustrie.
Een plek waar de ontwikkeling van jou centraal staat en iedereen werkt aan zijn of haar persoonlijke doelen.
Een plek waar jij verder kunt komen en zelfs, als mogelijk, een stap kunt maken naar vrijwilligerswerk of een betaalde baan.

Wat ga je doen?

Bij de Hermesweg zijn er tal van werkzaamheden. Zo kun je werken als horecamedewerker, als magazijnbeheerder, receptionist(e), klusjesman of werken als gastheer/gastvrouw.
Samen kunnen we op zoek naar wat passend is voor jou! Bij aanvang zal er altijd een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal worden gekeken waar je nu staat en wat jij in de toekomst wil bereiken. Om je doel te bereiken zullen er leerdoelen worden opgesteld. Aan deze leerdoelen werk je op je eigen tempo onder begeleiding. Op de Hermesweg is altijd begeleiding aanwezig die jou kan ondersteunen.

Wat vragen wij?

– Je bent gemotiveerd en leergierig.
– Je kunt (gedeeltelijk) zelfstandig werken.

Wat bieden wij jou?

We bieden jou een actieve werkplek waarin wij jou verantwoordelijkheden geven.
De Hermesweg is een plek waar ontwikkeling centraal staat, hierbij zijn ook het behalen van certificaten of het behalen van een opleiding een onderdeel.
Wij bieden jou een plek waar je de ruimte krijgt om te groeien met de daarbij behorende handvatten.

Meer weten?

Heb je interesse of vragen? Dan kun je contact opnemen met:
Sanne Heins
sheins@gors.nl
06 30300369