Digitale nieuwsbrief juli 2019

Veranderingen bij dagbesteding, werken & leren Walcheren

GorsWe willen graag dat iedereen kan ‘meedoen op de best passende plek’. Daarom veranderen we in juli en augustus onze locaties voor dagbesteding, werken & leren (DWL) op Walcheren. Dat betekent een andere inrichting van ‘De Onderneming’, een nieuwe locatie aan de Hermesweg en het verlaten van de locatie aan de Scheldestraat in Vlissingen. Per 1 september gaan we meer werken met zogenaamde ‘leerlijnen’ zoals “Dienstverlening en Productie” en “Keuken en Voedingsindustrie”.

Openstaan voor samenwerking wérkt

Onder de noemer ‘Schelde verbindt’ werken onze locaties Brugzicht en De Punt samen met woonzorgcentrum Borrendamme, openbare basisschool ’t Kofschip, Kibeo-kinderdagverblijf Wiedewei en NME Schouwen-Duiveland. Begeleider Dicky de Kool is enthousiast en heeft de verschillende contacten in gang gezet. “Ik vind dat geweldig. Iedereen werkt samen en helpt elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat dit van meerwaarde is voor iedereen.”

Sollicitatie meet & greet 9 juli in Populierenstraat

Met een laagdrempelige “sollicitatie meet & greet” zoeken we nieuwe collega’s voor onze locatie aan de Populierenstraat in Goes. Iedere geïnteresseerde is van harte welkom op 9 juli van 16.00 – 18.00 uur. Een motivatiebrief is niet nodig! C.V meenemen wel. In een relaxte sfeer, informeel en vrijblijvend heeft iedereen gegarandeerd een gesprek, waarin we kennis maken van beide kanten. Meer over de functie op www.werkenbijgors.nl.

Nieuw aanwijsboek te koop!

Aan het grote aantal aanvragen merken we dat veel mensen met afasie gebaat zijn bij ons aanwijsboekje. De nieuwste editie 2019 is voorzien van nieuwe tekeningen, zoals smartphone en tablet. Ook hebben we afbeeldingen verbeterd. Mensen die niet goed meer kunnen omgaan met taal, kunnen toch hun gedachten, gevoelens en wensen duidelijk maken door te wijzen op afbeeldingen in het boekje. Het is ingedeeld in categorieën. Elk met een eigen kleur; dat maakt het zoeken gemakkelijk. Bestellen kan via www.gors.nl/bestellen

2 nieuwe leden Raad van Toezicht

De samenstelling van de Raad van Toezicht (RvT) is veranderd per 1 juli 2019. We bedanken mevr. Lianne Holty en de heer Hans van Stel voor hun jarenlange inzet als toezichthouder! Mevrouw Brull is nieuw als raadslid en gaat zich focussen op organisatieontwikkeling en verandermanagement. Ze is werkzaam als bedrijfskundig manager bij Adrz. Ook verwelkomen we de heer Vansteenkiste, hij is hoofd zorgverkoop bij ZorgSaam en heeft bij de RvT de aandachtgebieden zorgverkoop en het cliëntperspectief.