Connexxion garandeert voortzetting en nakoming vervoersovereenkomst

Gisteravond is bekend geworden dat TCR failliet is verklaard. Er wordt momenteel gezocht naar een (of meerdere) overname kandidaat/kandidaten. Vanmorgen heeft er uitgebreid telefonisch overleg plaatsgevonden met onze contractmanager over de toekomst. Connexxion is achter de schermen druk aan het werk om een back-up plan gereed te maken. Dat dient te worden uitgewerkt in een aantal verschillend denkbare scenario’s. Een van de opties is dat zij het vervoer terug in eigen hand nemen, maar het kan ook zijn dat TCR wordt overgenomen, dan zal er in de uitvoering weinig veranderen.

Momenteel is het dus nog denken in scenario’s. Gors doet er alles aan om inzage in de planning te krijgen. Het is namelijk nu van belang te weten wanneer welke keuzes gemaakt worden. Deze informatie dient echter van de curator te komen. UWV heeft aangegeven de lonen van de medewerkers tot maximaal zes weken door te betalen. Voorlopig zal het ritpatroon dus conform overeenkomst uitgevoerd worden.

Meer weten?

Wij houden u uiteraard zoveel mogelijk op de hoogte over deze situatie. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via (0113) 273 333 of vervoer@gors.nl. Kijk hier voor eerdere berichtgeving over dit onderwerp.