Gors mensgerichte ondersteuning

Vrijwilligerswerk… onbetaalbaar!

Vrijwilligerswerk bij Gors is onbetaalbaar! Als vrijwilliger ontvangt u dagelijks waardering van cliënten. Op veel van onze locaties, bij vrijetijdsbestedingen en begeleide vakantiereizen werken mede daarom enthousiaste vrijwilligers. Uiteraard krijgen vrijwilligers alle onkosten vergoed en zetten we hen graag regelmatig in het zonnetje om hen te bedanken voor hun inzet. Lees hier onze openstaande vrijwilligersvacatures.

Vrijwilligers zijn belangrijk!

Vrijwilligers krijgen een steeds belangrijker wordende rol in de ondersteuning van mensen met een beperking. Zij leveren een bijdrage aan het verhogen van de kwaliteit van leven van de cliënten. Vrijwilligerswerk is onbetaald en aanvullend op de werkzaamheden van de professionele begeleiders. Toch is het vrijwilligerswerk binnen Gors niet geheel vrijblijvend; we moeten immers wel op elkaar kunnen rekenen. Ervaring met de doelgroep is niet vereist. Wel enthousiasme en een positieve instelling!

Mogelijkheden vrijwilligerswerk

Bij wonen en dagbesteding kunt u bijvoorbeeld denken aan het begeleiden van zwemmen, (rolstoel)wandelen of uitstapjes. Andere mogelijkheden zijn niet-cliëntgebonden activiteiten, zoals vervoer, tuinonderhoud, dierverzorging, klusjes, etc. Daarnaast kunt u als vrijwilliger aan de slag bij vrijetijdsactiviteiten; avondsoos, kookclub, disco, bingo en buitenactiviteiten zoals avondvierdaagse, fietstochtjes en daguitstapjes. Onze reizen voor mensen die net niet zelfstandig op vakantie kunnen worden uitsluitend begeleid door vrijwilligers die hen een onvergetelijke vakantie-ervaring bieden. Lees hier meer over onze mogelijkheden.

Meer weten over vrijwilligerswerk?

Op deze pagina leest u meer over onze verschillende vormen van vrijwilligerswerk.
Lees hier onze openstaande vrijwilligersvacatures.
– Stap eens binnen in één van onze locaties, dan hoort en ziet u direct wat het werk (ongeveer) inhoudt.
Of lees hier onze speciale folder ‘Genieten, van uw inzet’. Deze kunt u ook als papieren versie aanvragen via vrijwilliger@gors.nl.

vrij

Ook kunt u informatie aanvragen of aanmelden als vrijwilliger via:
Dit contactformulier
vrijwilliger@gors.nl
– Tel. (0113) 273 333.

Vrijwilligerswerk… onbetaalbaar

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ