Gors mensgerichte ondersteuning

Sollicitatie

Bij Gors heerst een prettige werk- en leeromgeving binnen een stabiele organisatie met een informele sfeer waarbij volop ruimte is voor ieders ideeën. We bieden niet alleen ontplooiingsmogelijkheden voor cliënten, maar ook voor medewerkers. We zijn al jaren sterk in de begeleiding en ondersteuning van collega’s. Samen werken we aan optimale loopbaanontwikkeling en verzuimbegeleiding. Medewerkers zijn zodoende gemotiveerd en ondernemend.

Wij vragen

Gors zoekt medewerkers die mensen met een beperking vraaggestuurd kunnen ondersteunen bij hun zelfontplooiing en integratie. Houding is daarbij minstens zo belangrijk als een gerichte opleiding. Medewerkers kunnen respectvol en flexibel inspelen op de wensen van de cliënten. Onze medewerkers kunnen in teamverband werken, maar ook solistisch volgens het zorgplan. Met gemotiveerde en betrokken medewerkers leveren we kwalitatief goede zorg: van een hoog niveau, doeltreffend, doelmatig, mensgericht en afgestemd op de behoeften.

Wij bieden

Gors is een ontwikkelingsgerichte organisatie, waarin samenwerken en samen leren centraal staan. De grote diversiteit aan cliënten en locaties biedt voor medewerkers vele mogelijkheden. We streven naar verbinding met en groei van onze collega’s. Binnen onze dynamische werk- en leeromgeving en ontspannen werksfeer is er sprake van veel collegialiteit. Er is volop aandacht voor de medewerker en zijn/haar balans tussen privé en werk. En veel ruimte voor initiatief. Ook is in veel gevallen (bij)scholing mogelijk zodat je je kunt ontwikkelen en ontplooien.

Conform de CAO Gehandicaptenzorg bieden we naast een passend salaris uiteraard een vakantietoeslag en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering. Verder kunnen we uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden zoals een fietsregeling, sparen voor een aanvullend pensioen, etc. Wil je meer of minder vrije tijd? Dan kun je vakantie-uren kopen of verkopen.

Heb je interesse in werken bij Gors? Kijk dan bij vacatures of schrijf je in bij ons carrièrecentrum om je gegevens te kunnen achterlaten en op de hoogte te blijven van onze actuele vacatures.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met HR via (0113) 273 325 of HR@gors.nl.

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ