Gors mensgerichte ondersteuning

Werken

Reïntegratie Zeeland ondersteunt mensen met een verstandelijke functiebeperking bij het zoeken naar betaald of onbetaald werk. De jobcoaches van Reïntegratie Zeeland zijn de schakel tussen de werkzoekende en het bedrijf of de organisatie.

Betaalde of onbetaalde baan

Met ondersteuning van een persoonlijke jobcoach kunt u één of meerdere dag(en) werken, betaald of onbetaald. De coach maakt samen met u een inschatting van de mogelijkheden, vindt samen een geschikte baan, ondersteunt bij het aanleren van vaardigheden (inwerken) en bij de samenwerking tussen u, werkgever en collega’s. Werkzaamheden zijn zoveel mogelijk volgens uw wensen en mogelijkheden.

Intensieve ondersteuning

Intensieve ondersteuning vergroot de kans op betaald werk. We bieden scholing, training, werkervaring, arbeidsbemiddeling en begeleiding op de werkplek. De inzet en motivatie van de werknemer zijn belangrijk, na verloop van tijd gaat hij het werk met steeds minder begeleiding doen. Zowel de werknemer als de werkgever krijgt ondersteuning.

Voordelen voor werkgever

De inspanningen van de nieuwe medewerker en de jobcoach zorgen er samen voor dat de organisatie beschikt over een volwaardige en zelfstandige arbeidskracht. Voor het in dienst nemen van een medewerker met een functiebeperking kunnen organisaties aanspraak maken op allerlei subsidieregelingen, zoals de loondispensatie. De jobcoach kan hierbij ondersteunen. De werkgever wordt bovendien niet verantwoordelijk gesteld voor de financiële gevolgen in geval van ziekte. Bent u ondernemer of vertegenwoordigt u een stichting, vereniging of bedrijf en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.reintegratiezeeland.nl of neem direct telefonisch contact op met één van de jobcoaches in uw regio. Reïntegratie Zeeland is gecertificeerd door “Blik op Werk”. Met dit keurmerk bieden zij een kwaliteitsgarantie aan UWV, gemeenten, werkenden, niet-werkenden en werkgevers.

Bevelanden en Tholen Jaap Eekhout: 0622 545 875
Schouwen-Duiveland en Bevelanden Sandra Francke: 0611 748 785
Bevelanden
Ton Slimmen 0613 817 403
Walcheren en Bevelanden René de Klerk: 0621 207 444
Zeeuws-Vlaanderen
Wilma van Beek: 0623 261 998

Evaluatieformulier

Reïntegratie Zeeland is uiteraard benieuwd naar uw mening. Wij vragen u daarom vriendelijk om hier ons online evaluatieformulier in te vullen.

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ