Gors mensgerichte ondersteuning

Volwassenen

We bieden ondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking. Omdat ieder mens anders is, is er ook verschil in de begeleiding en de intensiteit daarvan. Op aanvraag bieden wij in geheel Zeeland één op één thuisbegeleiding en zorg en op meerdere locaties. Lees in onze brochures meer over alle mogelijkheden.

Er zijn diverse mogelijkheden bij wonen, zoals ondersteuning aan huis, woontraining, appartementswonen, leefgroepwonen en het leerhuis voor jongvolwassenen LVB. Meer informatie over werken, dagbesteding/activiteiten, trainingen, cursussen en ambulante (thuis) dagbesteding vindt u hier. Meer informatie over leren, vrije tijd & vakantie vindt u hier.

Verder leest u hier meer over onze vormen van specifieke ondersteuning voor mensen die ademhalingsondersteuning nodig hebben, mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), mensen met afasie, mensen met een stoornis in het autisme spectrum, mensen met ernstig meervoudige beperkingen (EMB), senioren en functioneel ouderen met een verstandelijke beperking en mensen met een verstandelijke beperking met een psychische component.

 

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ