Gors mensgerichte ondersteuning

Aanmelden en oriëntatie

Bij onze zorgadviseurs op het Cliëntenbureau kunt u terecht voor informatie, oriëntatie, aanmelding en bemiddeling. Onze medewerkers zijn u graag van dienst en gaan samen met u op zoek naar een passend antwoord op uw vraag.

Informatie

Op uw verzoek verstrekken onze zorgadviseurs algemene informatie over onder andere:

– Bestaande woon- en dagbestedingprojecten
– Het aanbod van zorg, ondersteuning en ambulante begeleidingsvormen
– Educatie en vrije tijd
– Toekomstige ontwikkelingen
– Indicatiestelling en financieringsmogelijkheden

Oriëntatie

Graag organiseren wij voor u een oriëntatiebezoek om een nog beter beeld te krijgen van de bestaande mogelijkheden bij Gors voor wonen, werken, leren en recreëren.

Aanmelding

Als u beschikt over een indicatiebesluit van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of een beschikking van uw Gemeente, dan kunt u zich bij ons aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen.

Zorgbemiddeling

Ook bemiddelen wij bij het tot stand komen van uw zorgaanbod. In het gehele proces van aanmelding tot en met start kunt u altijd bij ons terecht met al uw vragen.

Contact

Het is niet altijd eenvoudig om wegwijs te worden in alle regelingen omtrent de Wmo, Wlz en Jeugdwet. Soms is een mondelinge toelichting prettig. Neemt u gerust contact op met de medewerkers van ons Cliëntenbureau. Wij helpen u graag om uw weg te vinden in alle brochures. We zijn te bereiken via clientenbureau@gors.nl of (0113) 273 333.

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ