Gors mensgerichte ondersteuning

De Gors kadobon

Zoekt u een leuk cadeau voor uw collega die afscheid neemt, voor een verjaardag, jubileum of een trouwerij, of als kerstcadeau voor uw medewerkers, koop dan bij één van onze locaties de Gors Kadobon! Inwisselbaar bij 10 veelzijdige locaties van Gors in Zeeland.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om de bon in te wisselen! Zo kunt u een kopje koffie met gebak, high tea of kleine lunch gebruiken, maar er ook leuke cadeau- en decoratieve artikelen mee kopen, daarnaast is de bon inwisselbaar bij onze printservices, voor kaarsen, houten accessoires etc.

In onze locaties verkopen wij verschillende cadeaubonnen: €5,- , €10,- en €20,-, uiteraard kan daar elke gewenste combinatie mee gemaakt worden. Bij de bon wordt altijd een overzicht gesloten waar alle adres- en contactgegevens op staan vermeld van de aangesloten locaties. De bon wordt in een fraaie rode geschenkenvelop geleverd.

Gors Kadobonnen worden bij verkoop voorzien van een blinddrukstempel. Kadobonnen zonder blinddrukstempel of meer dan 1 blinddrukstempel zijn ongeldig. Het volledig vermelde bedrag dient in één keer te worden uitgegeven.

Inwisselbaar en te koop bij…

De Punt, Kadoshop-Lunchroom (Zierikzee)
Nummer 9, Kadoshop-Lunchroom (Goes)
De Kaai, Kopieerwinkel-Galerie-Atelier (Goes)
Kom Us Kieke, Stadsboerderij (Goes)
Jikkemiene, Bakkerij-Theetuin (Nisse)
Kek/Juust, Kleding-Cadeau-Speelgoed-Koffiehoek-Printservice (Vlissingen)
Activiteitencentrum Zeeuwsch-Vlaanderen (Terneuzen)

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ