Gors mensgerichte ondersteuning

Wonen

De één woont graag zelfstandig, de ander woont juist liever in een woonvorm. Het is prettig als je kunt leven zoals je zelf graag wilt, in een omgeving waar je je veilig voelt, daarom bieden we verschillende mogelijkheden. En omdat ieder mens anders is, is er ook verschil in woonbegeleiding. Dit kan variëren van enkele uren per week tot 24 uur per dag woonondersteuning. Een lijst van al onze locaties vindt u hier.

Appartementswonen

Als ondersteuning aan huis geen optie blijkt, dan kunt u kiezen voor wonen in een appartement met eigen entree, woonkamer, slaapkamer, badkamer en een kookvoorziening. Er is ook een centrale ontmoetingsruimte.De appartementen zijn volledig aangepast aan de individuele beperkingen van de bewoners. Medewerkers werken op afroep of op afspraak, tevens is 24-uurs ondersteuning mogelijk.

Leefgroepwonen

Hier is dag en nacht ondersteuningenzorg beschikbaar. Onze medewerkers creëren mede de veiligheid en leefsfeer, daarbij is het samenleven en samendoen van belang. U krijgt indien gewenst begeleiding op allerlei gebied.

Woontraining voor jongeren met een lichamelijke beperking

Jongeren met een lichamelijke beperking kunnen kiezen om gebruik te maken van woontraining. Hierbij wordt gedurende ongeveer twee jaar ondersteuning en training geboden op één van onze woonlocaties. Het accent ligt op het aanleren van een grotere zelfstandigheid en het ontdekken van de eigen mogelijkheden.

Leerhuis voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking

(Jong)volwassenen met een licht verstandelijke functiebeperking en gedragsproblemen kunnen kiezen om gebruik te maken van ons ‘leerhuis’. Hierbij ligt het accent op het ontdekken van de eigen mogelijkheden en het aanleren van een grotere zelfstandigheid zodat toegewerkt kan worden naar optimaal onafhankelijk wonen.

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ