Gors mensgerichte ondersteuning

Vrije tijd & Vakantie

Daarnaast bieden we volop mogelijkheden om lekker te ontspannen en samen te zijn in de vrije tijd. Het hele jaar door organiseren we daarom leuke activiteiten, uitstapjes en vakanties. Er is voor ieder wat wils. Uiteraard luisteren we goed naar de deelnemers en passen ons aanbod daar continue op aan.

Vrijetijdsactiviteiten

In iedere regio is een vrijetijdscentrum van waaruit allerlei activiteiten worden aangeboden. Voor de Bevelanden is dat De Cirkel, voor Walcheren is dat Kek en op Schouwen-Duiveland kan men terecht in Brugzicht. Er vinden regelmatig binnenactiviteiten plaats zoals het eethuis, avondsoos, kookclub, disco, bingo, creatief, muziek en dans. Ook worden buitenactiviteiten georganiseerd zoals bezoekjes aan een museum, wandelclub, avondvierdaagse, fietstochtjes, midgetgolf, daguitstapjes, etc.

Lees hier het maandprogramma van Vrije Tijd “De Nieuwe Hoek” (Brugzicht, Zierikzee)
Lees hier het maandprogramma van Vrije Tijd “Walcheren” (Kek, Vlissingen)
Lees hier het maandprogramma van Vrije Tijd “Studio58” (De Cirkel, Goes)

Vakantiereizen

Elk jaar komt een nieuwe reisgids uit met een aantal aantrekkelijke reizen waar mensen met een licht lichamelijke beperking een keuze uit kunnen maken. De reizen vinden meestal plaats in maart, juni en september en duren minimaal 5 en maximaal 10 dagen. Bestemmingen variëren van bungalow- en hotelreizen in Nederland tot vliegreizen en busexcursiereizen naar zonnige bestemmingen. De reizen worden georganiseerd zonder winstoogmerk.

Reisgids

Wilt u meer weten over ons aanbod vakantiereizen? Bekijk dan hier onze reisgids die jaarlijks verschijnt. 

 

Lees hier onze Algemene Voorwaarden Vakantiereizen.

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ