Gors mensgerichte ondersteuning

Aanwijsboek

Het aanwijsboek is een hulpmiddel in de communicatie voor mensen met afasie. Afasie betekent niet meer goed kunnen  omgaan met de taal. Daardoor zijn het spreken, het lezen, het begrijpen en het schrijven aangetast. Als je communicatievermogen gestoord is geraakt, is het van essentieel belang om alle resterende mogelijkheden optimaal te benutten. Alles draait immers om het overbrengen van gedachten, gevoelens, wensen en ideeën aan je medemens. Een ondersteunend hulpmiddel is het aanwijsboek. Met behulp van dit boekje kan iemand duidelijk maken wat ik hij of zij wil, door tekeningen en woorden aan te wijzen.

Het aanwijsboek is opgebouwd uit verschillende categorieën, zoals bijvoorbeeld voeding, verzorging en beroepen. Elke categorie is herkenbaar door een andere kleur, wat het zoeken aanzienlijk vergemakkelijkt. Per onderwerp is een aantal trefwoorden opgenomen. Steeds is er een afbeelding met daaronder het geschreven woord. Je hoeft dus niet te kunnen lezen om met het zoekwoordenboek te werken. Op deze manier train je echter wel de woordbeelden.

Bestellen of meer informatie?

Het aanwijsboek kost €16.40, deze prijs is inclusief btw en verzendkosten. Wilt u het aanwijsboekje direct bestellen? Klik dan hier om naar onze webshop te gaan.
Wilt u meer weten over het aanwijsboekje? Neem dan contact op met de receptie via
(0113) 273 333 of aanwijsboek@gors.nl. Genoemd telefoonnummer en e-mailadres kunnen niet worden gebruikt voor bestellingen, dat kan uitsluitend via onze webshop.

       

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ