Gors mensgerichte ondersteuning

Begeleiding zaterdag en vakanties (ZAZA)

Voor veel kinderen en tieners is een zaterdag of een vakantiedag leuk en gaaf; even geen school, maar vrije tijd en ontspanning. “Ik ben vrij, dus ik ben blij!”. Voor andere kinderen is dat geen vanzelfsprekendheid. Omdat het vaste ritme ontbreekt, omdat zij moeite hebben om invulling te geven aan een vrije dag, of om andere redenen, is het voor zowel kind als ouder niet altijd een plezierig moment.

Ons kindcentrum heeft al vele jaren ervaring om op zaterdagen en in vakanties kinderen een leuke dag te bieden met sociale en leerzame activiteiten. Daarbij gaan ontwikkeling en plezier hand in hand. We richten ons op kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke en/of lichamelijke beperking van ± 6 tot 16 jaar. De begeleiding, waarbij we insteken op de individuele mogelijkheden, wordt geboden door professionele kindzorgmedewerkers, soms aangevuld met stagiaires of vrijwilligers.

Deze vorm van begeleiding vindt plaats op De Cirkel, een multifunctioneel centrum, gebouwd in 2008. De locatie ligt vlakbij een winkelcentrum in Goes-Zuid. Naast activiteitenruimten is er een grote ontmoetingsruimte, een bewegingsruimte, een zwembad en een snoezelruimte aanwezig.

De tijden van de vakantiebegeleiding zijn van 9.00 – 15.30 uur. De dagen waarop de kinderen in de schoolvakanties aanwezig willen/kunnen zijn, worden in samenspraak tussen ouders en de vakantiebegeleiding vastgesteld. De zaterdagbegeleiding vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur.

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ