Gors mensgerichte ondersteuning

Gors

Films vrijwilligers

De kracht van een sterk informeel netwerk – Willem

De kracht van een sterk informeel netwerk - Willem

Als voorbeeld van de kracht van een sterk informeel netwerk maakte Gors deze korte film van Willem (bewoner woonlocatie Beukenstraat van Gors), Cobi (zijn zus en mantelzorger van Willem) en Rinus (vrijwilliger). Bekijk hier het verhaal.

Het is niet alleen het werk, maar wat je terug krijgt – Olaf

Het is niet alleen het werk, maar wat je terug krijgt – Olaf

Olaf, vrijwilliger bij Studio 58 in Goes, organiseert samen met cliënten en andere vrijwilligers een sportdag op de Cirkel. Tussendoor kookt hij een gezonde lunch voor de sporters. Bekijk hier het verhaal van Olaf.  

Het geeft je voldoening en dat voelt goed – Jeannet

Het geeft je voldoening en dat voelt goed – Jeannet

Jeannet, vrijwilliger in Goes, fietst iedere week samen met Marco een flink rondje door Goes. Tussendoor drinken ze gezellig een kopje koffie. Bekijk hier het verhaal van Jeannet.  

Je krijgt er enorm veel voor terug – Els

Je krijgt er enorm veel voor terug – Els

Els, vrijwilliger van Vrije Tijd Walcheren in Vlissingen, kookt samen met cliënten en andere vrijwilligers de lekkerste maaltijden. Als de maaltijd geserveerd is, schuiven ze zelf aan om van de eigen kookkunst te genieten. Bekijk hier het verhaal van Els.

Het is zo leuk dat ze je onthouden – Irijette

Het is zo leuk dat ze je onthouden – Irijette

Irijette, vrijwilliger van de Nieuwe Hoek in Zierikzee, helpt cliënten van Gors de avondvierdaagse te lopen. Voordat de wandeling begint, krijgen de deelnemers eerst een gezonde maaltijd geserveerd. Bekijk hier het verhaal van Irijette.  

Het is geen dankbaarheid, het is vriendschap – André

Het is geen dankbaarheid, het is vriendschap – André

André, vrijwilliger bij Brugzicht in Zierikzee, gaat wekelijks op stap met Rover en John. Ze gaan bij een lokale boer appels halen, die gebruikt worden voor de appeltaarten van de bakkerij van Brugzicht. Bekijk hier het verhaal van André.  

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ