Gors mensgerichte ondersteuning

Zeeuwse netwerkbijeenkomst autisme

Op donderdag 1 maart 2018, van 14:30 tot 17:00 uur, organiseert Zeeuwse Zorgschakels een netwerkbijeenkomst over autisme.

Door alle veranderingen en bezuinigingen binnen de zorg en het sociaal domein is er behoefte aan nieuwe vormen van samenwerkingen.
De afgelopen twee jaar is er hard gewerkt om ondersteuning voor mensen met een vorm van autisme te behouden en daarbij zijn de rollen en spelregels veranderd. Er zijn organisaties weggevallen en er zijn nieuwe spelers in het veld. Ook zijn regelingen en financieringen anders geworden.

Om te zorgen dat we zorg en ondersteuning voor zowel kinderen als volwassenen goed blijven afstemmen op de behoefte van de doelgroep en hun naasten, is elkaar kennen en elkaar weten te vinden een noodzaak.
Daarom is er een bijeenkomst georganiseerd voor zowel ervaringsdeskundigen als professionals uit (jeugd)zorg, sociaal domein en onderwijs.

Het programma
Er is een uitgebreid en gevarieerd programma. Meer informatie daarover staat in de uitnodiging die te bekijken is via onderstaande link.
De bijeenkomst vindt plaats bij Emergis, theaterzaal Oostmolenweg 10, Kloetinge.
Via deze link heeft u toegang tot de uitnodiging.

 

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Laat je stem horen tijdens politiek debat op 6 maart @GemeenteGoes en 13 maart @Gem_Middelburg. Speciaal voor mens… ,
  • Gerard-Jan van Bommel mag een keer zelf achter het stuur! Bekijk de film op ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ