Gors mensgerichte ondersteuning

Ontmoeting en vermaak tijdens Burendag 2017

Op zaterdag 23 september is het weer zo ver: Burendag!
Bij verschillende locaties wordt er weer een gezellige dag georganiseerd. Voor jong en oud is er van alles te beleven! Alle cliënten, hun netwerkleden, vrijwilligers, medewerkers en uiteraard alle buurtbewoners zijn van harte welkom. Het belooft een gezellige dag te worden, toegang is gratis!

Welke locaties doen mee?

Woonlocatie Watertoren (Watertorenstraat) in Goes opent haar deuren van 15:00 uur tot 16:30 uur. Onder het genot van een kopje koffie willen zij je kennis laten maken met de bewoners van de woonlocatie. Je kunt een kijkje nemen in een appartement. Zij laten graag zien hoe leuk de locatie is en de bewoners zijn.

Locatie Valckeslotlaan in Goes staat deze dag met een informatie kraam en houdt een koekjesverkoop van Jikkemiene.

Voor jong en oud is er van alles te beleven bij locatie Brugzicht (Scheldestraat) in Zierikzee! Alles speelt zich af rondom Kinderboerderij De Punt en Kadoshop-Lunchroom De Punt aan de Scheldestraat. Van 10:00 uur tot 16:00 uur zijn er allerlei activiteiten georganiseerd. Denk aan Oudhollandse spellen, schmink, muziek en lekker eten. Ook een uitgebreide lunch wordt verzorgd. Klik hier voor het programma.

Ook locatie Dorpsplein in Koudekerke doet mee. Van 13:00 uur tot 17:00 uur wordt er spel en vermaak met Oudhollandse spellen georganiseerd. Met onder andere de spellen; snoep happen, flessenvoetbal en sjoelen.

Ben je enthousiast?

Kom langs en neem een kijkje bij onze leuke locaties!

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Laat je stem horen tijdens politiek debat op 6 maart @GemeenteGoes en 13 maart @Gem_Middelburg. Speciaal voor mens… ,
  • Gerard-Jan van Bommel mag een keer zelf achter het stuur! Bekijk de film op ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ